A legjobbnak tervezve

Dell XPS laptopok

A Dell XPS laptopokat és 2 az 1-ben eszközöket a kiváló, nagy felbontású kijelzői, a kivételes gyártási minőség, a felhasznált egyedi anyagok és a hasznos funkciók széles tárháza miatt a legjobb hordozható számítógépek között tartják számon. A lélegzetelálló design szédületes sebességgel és akkumulátor üzemidővel társul.

Mobilitás kompromisszumok nélkül

Dell XPS termékcsalád

Az XPS laptopok tervezésekor a Dell igyekezett a tökéletes elegyet megtalálni, hogy a dizájnt, a funkciókat és teljesítményt ötvözni tudja. A Dell XPS laptopok a forradalmian új InfinityEdge – rendkívül keskeny kávájú, nagy felbontású kijelzőjükkel garantáltan lélegzetelállító látványt nyújtanak.

A Dell XPS termékcsalád tagjai olyan  felettébb mobilis, könnyen hordozható erőművek, amellyel bárhol dolgozhat és játszhat. Az erőmű jelző ugyanakkor ne legyen megtévesztő: a fejlett adaptív energiagazdálkodási és hűtési technológiának köszönhetően a kibocsátott hő és zaj is minimális, így Ön élvezheti a csendes használat előnyeit a megbeszéléseken vagy kávézókban is. A laptopokban elérhető legmodernebb Intel® Core™ processzorok kiemelkedő teljesítményének köszönhetően gördülékenyen végezheti el munkáját, szórakozhat vagy épp böngészhet. Az egyes modelleknél elérhető nagy teljesítményű NVIDIA® grafikus kártyákkal pedig a nagy felbontású grafikák és videók és 3D látványtervek szerkesztését, renderelését is felgyorsíthatja. A szédítő teljesítmény ellenére a következő generációs technológiák alkalmazásával a Dell XPS laptopok lenyűgöző akkumulátoros üzemidőt tudnak elérni. Típustól és felszereltségtől függően akár 2-3 munkanapot is használhatja egyetlen töltéssel.  

A Dell XPS-eket a felhasznált prémium minőségű anyagok a legjobb és legtartósabb laptopok közé emelik. Az XPS laptopok strapabíró kialakítását a megmunkált alumínium, a szénszálas ötvözet és a Corning® Gorilla® Glass üvegkijelző szavatolja. A páratlan külcsín, maximális biztonsággal társul: a Dell XPS laptopokat kategóriaelső végpontvédelmi megoldásokkal, többek között csúcstechnológiás titkosítási, hitelesítési és más védelmi szolgáltatásokkal látják el.

Ajánlatok egyenesen a magyar disztribútortól

Kiemelt Dell XPS
Laptopjaink

Dell XPS 13 7390 2-in-1 laptop

A Dell XPS 13 7390 13 hüvelykes 2 az 1-ben laptop HDR kijelzővel, 10. generációs Intel® Core™ processzorral, szédítő teljesítménnyel, vékony kialakításban, luxusszintű megjelenéssel.

A 90%-os DCI P3 színskálával ellátott képernyő telített színeket jelenít meg, míg az 1500:1 kontrasztnak köszönhetően a legfényesebb világos és a legsötétebb sötét részeket is jól láthatja. A 500-nites fénysűrűség jobb láthatóságot biztosít a szabadtéri erős fényben, a 0,65%-os tükröződésmentes bevonat pedig kiküszöböli a fényes felületű kijelző tükröződését. A Dell Eyesafe® intelligensen csökkenti a kijelző káros kékfény kibocsátását. A fejlett Wi-Fi 6 technológiának és az akár 2,4 Gbit/s-os elméleti átviteli sebességnek köszönhetően a Killer AX1650 vezérlő közel háromszor olyan gyors, mint az előző generációs 80 MHz-es 2×2 AC termékek. A laptop a legújabb Intel Dynamic Tuning technológiára épülő adaptív teljesítményoptimalizálást használja. Az XPS 13-mal hihetetlenül hosszú akkumulátoros üzemidő érhető el: akár közel 17 óra (felszereltségtől függően). Az XPS 13 kétfunkciós laptop házát egyetlen alumíniumtömbből marták ki, ezért strapabíróbb, mint a több elemből összerakott házak. A Corning® Gorilla® Glass 5 kijelző üveg erős, sérülésálló, strapabíró és elegáns. A hasonló üvegekhez képest négyszer jobb ütésállóságot kínál.  Az új csuklópántnak köszönhetően egy kézzel is könnyedén kinyithatja az XPS 13 kétfunkciós laptopot.

Dell XPS 13 7390 laptop

A Dell XPS 13 7390 kategóriájának egyik legnagyobb teljesítményű 13 hüvelykes laptopja, újratervezve. A kisméretű, mobilitásra tervezett gép InfinityEdge kijelző felett elhelyezett innovatív HD-webkamerával, 10. generációs Intel® Core™ processzorral és Dell Cinema technológiával rendelkezik.

Az új, változtatható nyomatékú csuklópánt-kialakítás egy kézzel is egyszerű nyitást tesz lehetővé. Ez egyúttal a képernyő stabilitását is növeli, még mozgás vagy az opcionális érintőképernyő használata esetén is. A végtelennek tűnő InfinityEdge kijelző 11 hüvelykes kivitelű keretben biztosít 13,3 hüvelykes képernyőt, 80,7%-os képernyő-váz aránnyal. A lenyűgöző, 8 millió képpontos 4K Ultra HD felbontással azokat a részleteket is felfedezheti, amelyekről korábban nem is tudta, hogy léteznek. A teljes színspektrumot visszaadó, 100%-os sRGB-színtérlefedettség és az 1500:1 kontrasztarány révén az összes árnyék és a fényes jelenetek is jobban kivehetők. Az új, 10. generációs Intel® Core™ processzorok nagyszerű teljesítményt nyújtanak sok alkalmazás egyidejű futtatása esetén is. Emellett a Dell saját fejlesztésű Dell Power Manager programjával elérhető csendes, nagy teljesítményű és hűtés üzemmódokkal a felhasználók saját igényeik szerint szabhatják testre a laptop működési hangerejét (ventilátor-fordulatszámát), hőmérsékletét és teljesítményét. Az akár 2 TB-os félvezető-alapú meghajtónak köszönhetően a rendszer másodpercek alatt elindul és felébred. A Wi-Fi 6 technológia segítségével pedig szédítő sebességben internetezhet, dolgozhat, streamingelhet, játszhat.

Dell XPS 13 9300 laptop

A Dell XPS 13 9300 a létező legkisebb 13,3 hüvelykes laptop a világ első gyakorlatilag keretmentes InfinityEdge kijelzőjével, és érintőképernyővel is kapható. Az XPS 13 bekerült a CES® 2020 legjobbjai közé.

A laptop egyetlen alumíniumtömbből, precíziós vágási eljárással készül, amelynek az eredménye a gyönyörű kialakítású, strapabíró váz. A legújabb Corning® Gorilla® Glass 6-os érintőképernyő üvege  ütés- és karcálló. laptop nagy megterhelés alatt közben is hűvös marad: a csuklótámasz anyaga szénszálas ötvözet. Ez az anyag erős és vékony, mint az alumínium, ám annál könnyebb és hűvösebb tapintású. A tükröződésmentes képernyő és a kiváló, 500 nites fénysűrűség révén a szabadban is szórakozhat. A lenyűgöző UHD+ felbontással azokat a részleteket is felfedezheti, amelyekről korábban nem is tudta, hogy léteznek. A teljes színspektrumot visszaadó, 100%-os sRGB-színtérlefedettség és az 1500:1 kontrasztarány révén az összes árnyék és a legfényesebb jelenetek is jobban kivehetők lesznek. Bárhová magával viheti a szórakozást – a mindössze 1,3 kg XPS 13 kisebb és vékonyabb, mint valaha. Tökéletes méret a repülőgépek tálcájához – nem is fogja észrevenni, amikor az Ön előtt ülő utas hátradönti a székét. Az új, 10. generációs Intel® Core™ processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődei sok alkalmazás egyidejű futtatása esetén is. Hihetetlenül hosszú, több mint 18 órás akkumulátoros üzemidő érhető el (felszereltségtől függő). Az akár 2 TB-os SSD-meghajtónak köszönhetően a rendszer másodpercek alatt elindul, és a rengeteg kulcsfontosságú adat tárolására ad lehetőséget.

Dell XPS 15 7590 laptop

A Dell XPS 15 7590 a világ egyik legkisebb 15,6 hüvelykes nagy teljesítményű laptopja lenyűgöző InfinityEdge kijelzővel. A művészi kialakítású, prémium minőségű anyagokból komponált laptop 9. generációs Intel® Core™ processzorral van felszerelve, így a játékosok és az alkotók számára a legjobb teljesítményt nyújtja.

A HD felbontású webkamera, az InfinityEdge kijelző felső részének közepén kapott helyet. A mindössze 11–17 milliméter vastag, ~1,8 kg és SSD-meghajtóval ellátott XPS 15 a világ egyik legkönnyebb nagy teljesítményű 15 hüvelykes laptopja. A 100% Adobe RGB-színlefedettségű XPS 15 7590 UltraSharp 4K Ultra HD (3840×2160 képpont) felbontású kijelzője szélesebb színskálát alkalmaz, és a hagyományos panelek lehetőségeit meghaladó színárnyalatok megjelenítésére képes.

A DELL XPS 7590 kiemelkedő mobil teljesítményt nyújt. 9. generációs Intel® Core™ processzorral van felszerelve, így a játékosok és az alkotók számára a legjobb teljesítményt nyújtja. Az NVIDIA® GeForce® GTX 1650 GPU felgyorsítja kedvenc kreatív alkalmazásait a nagyobb teljesítmény érdekében, valamint gyorsabb képszerkesztést, grafikai tervezést, fotófeldolgozást és játékközvetítést tesz lehetővé. Turbózza fel játékait a díjnyertes NVIDIA Turing™ architektúra áttörést jelentő grafikus teljesítményével. A készülékben fejlett Wi-Fi 6 technológia és extra hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor is helyet kapott. A laptop egyetlen alumíniumtömbből, precíziós vágási eljárással készül, amelynek az eredménye a gyönyörű kialakítású, strapabíró váz. A Corning® Gorilla® Glass 4 a konkurens termékekhez képest kétszer jobban ellenáll a sérüléseknek.

Dell XPS 15 9500 laptop

A Dell XPS 15 9500 egy 15,6 hüvelykes laptop kifinomult 16:10 InfinityEdge kijelzővel, élénken részletes, akár 100% Adobe RGB-színmegjelenítéssel, 10. generációs Intel® Core™ processzorral.

Élvezze az UHD+ felbontású, lenyűgöző, széltől szélig tartó látványt 16:10 képarányú InfinityEdge kijelzőn, amely garantálja a zökkenőmentes alkotást. Az akár 100%-os Adobe RGB és 94 %-os DPI-P3 színskálájú, opcionális UHD+ felbontású kijelzővel telített színmegjelenítést biztosít, az 1650:1 kontrasztnak köszönhetően pedig a legfényesebb világos és a legmélyebb sötét részeket is jól láthatja. Az Eyesafe® technológia segítségévével csökkenthető a kijelző a káros kékfény-kibocsátása. A 10. generációs Intel® Core™, választható processzor asztaligép-szintű erővel ruházza fel a laptopot, mely a díjnyertes GeForce® GTX 1650 Ti GPU videókártyának köszönhetően lélegzetelállító vizuális élményt nyújt. A Dell Power Manager adaptív teljesítményszabályozásával a laptop aktívan változtatja a processzor terhelését a futó alkalmazások igényének megfelelően.  Az akár 2 TB kapacitású félvezető-alapú meghajtónak köszönhetően a rendszer másodpercek alatt elindul vagy felébred. A notebookban rejlik még:  Killer™ AX1650 Wi-Fi6 technológiával, speciálisan újratervezett hőkezelő rendszer, Corning® Gorilla® Glass 6 üveg , Waves NX® 3D hangzástechnológia és a kategóriájában legjobb védelmet nyújtó, végponti biztonsági megoldások.

Dell XPS 17 9700 laptop

A XPS 17 9700 17 hüvelykes laptop 10. generációs Intel® Core™ processzorjával és 4K felbontású kijelzőjével tökéletesen megfelel a haladó felhasználók igényeinek. A nagy teljesítményű NVIDIA® GeForce RTX grafikus kártya erejével a legintenzívebb kreatív feladatokra, játékokra és szórakozásra egyaránt alkalmas.

Az XPS 17 óriási teljesítményt nyújt hihetetlenül vékony kivitelben. A legintenzívebb feladatokat is könnyedén futtathatja akár 64 GB memóriával és az Intel WiFi6 chipkészletre épülő Killer™ AX1650 biztosította, akár háromszor gyorsabb vezeték nélküli kapcsolattal. Az elérhető 4K Ultra HD+ (3840 × 2400) felbontású érintőképernyő tűpontos megjelenítést biztosít minden tartalomhoz. A 100%-os Adobe RGB és 94%-os DCI-P3 színskálával ellátott képernyő telített színeket jelenít meg, míg az 1650:1 kontrasztnak köszönhetően a legfényesebb világos és a legmélyebb sötét részeket is jól láthatja. Az Eyesafe® kijelző csökkenti a káros kékfény-kibocsátást, miközben élénk színmegjelenítést biztosít. Ez az első olyan panel, amely intelligensen kezeli a fényenergiát és a fényforrást – szelektíven csökkenti a káros kék fényt, és szétszórja azt a fényspektrum egyéb részeiben. A masszív Flash tárolórendszer rengeteg helyet biztosít a videók, a grafikák és a zeneszámok számára.  A rendkívüli pontosságú gépi gyártási technológiával készült alumíniumváz elegáns külsőt kölcsönöz a gépnek, a kiváló minőségű anyag pedig erősebb és merevebb a magnéziumnál és a műanyagnál. A notebookban rejlik még: speciálisan újratervezett hőkezelő rendszer, Corning® Gorilla® Glass 6 üveg , Waves NX® 3D hangzástechnológia, kategóriájában legjobb védelmet nyújtó, végponti biztonsági megoldások.