Bővíthetőség és funkcionalitás

Dell AIO & PC

A Dell könnyedén bővíthető és nagy kapacitású adattárolókkal szerelt asztali számítógépei minden otthoni felhasználó igényeit ki tudja elégíteni. Amennyiben a praktikus kialakítás és funkcionalitás híve, Önnek a Dell helytakarékos, egybeépített All-in-One (AIO) számítógépeket ajánljuk.

A Dell Inspiron otthoni és irodai használatra tervezett egybeépített, illetve asztali számítógépei Intel® Core™ processzorral, valamint bőséges tárhellyel szolgálják ki a legújabb szórakoztató és hatékonyságnövelő funkciókat. Élvezze az otthoni filmnézés páratlan élményét a Dell Cinema bámulatos színeivel, hangjával és streamelési képességeivel.

Teljesítmény és praktikum

Dell AIO és asztali számítógépek

Az asztali számítógépek és All-in-One eszközök vitathatatlan előnye, hogy könnyedén lehet őket bővíteni, fejleszteni és javítani, így időtállóbb befektetés ilyen eszközöket választani, amennyiben előreláthatólag egy helyszínen fogjuk használni azokat.

A G sorozatú asztali számítógépeket, a kezdő PC- és a költséghatékony megoldásokat kereső játékosok teljesítményigényeire szabva tervezték és fejlesztették. Az NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus kártyákkal rendelkező konfigurációkkal még valószerűbb játékélményben lehet része.

Az XPS márkanév a kiváló gyártási minőség, az egyedi anyagválasztás és a hatékony funkciók jelképe az egybeépített gépek és a nagy teljesítményű asztali gépek világában. A nagy felbontású grafikák és videók renderelése nagyban felgyorsul a hatalmas teljesítményű NVIDIA® grafikus kártyákkal.

A Dell az Alienware asztali gépeit a játékosok speciálisan nagy teljesítményigényeire szabta. A legújabb processzoroktól az akár SLI-ben elérhető nagy teljesítményű grafikus kártyákig minden egyes összetevő segít az intenzívebb és lélegzetelállítóbb élmény megvalósításában.

Ajánlatok egyenesen a magyar disztribútortól

Kiemelt Dell AIO és PC
termékeink

Dell Inspiron 22 3280 AIO számítógép

A Dell Inspiron 22 3280 egy 22 hüvelykes egybeépített asztali gép fejlett streaming funkcióval, melyet a mindennapos használatra terveztek. A FullHD felbontású, nagy betekintési szögű, IPS-paneles, vékonykeretes kijelző és előugró webkamera ideálissá teszi a videobeszélgetésekhez és a videók megtekintéséhez.

A lenyűgözően interaktív felhasználói élményért válassza a tíz érintési pontot kezelő, keret nélküli érintőképernyős változatot. A Dell Inspiron 22 3280-al élvezheti az AIO technológia előnyeit: helyet takaríthat meg és megszüntetheti a kábelrengeteget: számítógép, monitor és hangszórók – mindez egy eszközben. Csak nyissa ki a dobozt, csatlakoztassa a tápkábelt, és kezdje meg a felfedezést. A feladatokon szélsebesen végigszáguldó új, 8. generációs Intel® processzor jóvoltából kevesebb idő alatt több munkát végezhet el. A DDR4-memóriának és a félvezető alapú SSD adattárolónak köszönhetően villámgyorsan fog indulni a rendszer és minden alkalmazás. A 802.11 AC vezeték nélküli technológiával a házon belül bárhol megbízható internetkapcsolatra számíthat. Pörgesse fel extra teljesítménnyel a játékokat az opcionális NVIDIA® GeForce® MX110, GDDR5-memóriával szerelt grafikus kártya hozzáadásával. Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy megosztaná figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával. Az eszközben helyt kapott még a Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció legújabb verziója a Bluetooth 5, illetve egy 3 az 1-ben kártyaolvasó is, hogy adatait könnyen mozgathassa.

Dell Inspiron 24 5490 AIO számítógép

A Dell Inspiron 24 5490 egy 24 hüvelykes egybeépített asztali gép a legújabb, 10. generációs Intel® Core™ processzorral, InfinityEdge kijelzővel, helytakarékos állvánnyal, Dell Cinema funkcióval és előugró webkamerával a briliáns dizájn jegyében.

Ez InfinityEdge Full HD felbontású kijelzővel és 8 mm-es kerettel rendelkező 24 hüvelykes Full HD monitor minden szögből lenyűgöző látványt nyújt. Élvezze egybeépített eszközének rendezett és elegáns megjelenését, a helytakarékos állványa, az előre mutató hangszórópanelje és a kijelző alatti billentyűzettárolója stabil és kevesebb zavaró tényezővel rendelkező, egyszerűen nagyszerű kialakítású géppé teszi. A tartozékok és kábelek kezeléséhez használható tárolórendszer segítségével tisztán és rendezetten tarthatja asztalát. Az előugró webkamera rejtve marad, amíg nincsen rá szükség videocsevegéshez vagy selfie-k készítéséhez. Száguldjon végig a feladatokon a legújabb, 10. generációs Intel© Core™ processzorral. A gyors DDR4 memória révén számos alkalmazás és böngészőlap zökkenőmentesen futtatható egyszerre.  A 802.11ac vagy az opcionális 802.11ax vezeték nélküli technológiával a házon belül bárhol megbízható internetkapcsolatra számíthat, míg a legújabb NVIDIA® grafikus kártyával felturbózhatja a játékélményt. Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy meg kellene osztania a figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával.

Dell Inspiron 3881 asztali számítógép

A Dell Inspiron 3881 egy olyan kompakt asztali számítógép, mely 10. generációs Intel® processzorral, valamint széles körű bővítési lehetőségekkel, otthoni és irodai használatra egyaránt ajánlott.

Váltson helytakarékos és bővíthető rendszerre, amely nem köt kompromisszumokat az asztaligép-élmények terén. Minden eddiginél egyszerűbb helyet találni ennek a kompakt asztali gépnek, amelynek mérete 17L-ről 14,8L-re csökkent. A 10. generációs, akár Intel® Core i7 processzornak köszönhetően megbízható teljesítményben és kivételes felhasználói élményben lesz része. Gyorsabban futtathat egyszerre több alkalmazást és az opcionális, akár 6 GB memóriájú SUPER® különálló NVIDIA® grafikus kártya révén éles, kiváló minőségű képet élvezhet, legyen szó filmnézésről, videoszerkesztésről vagy játékról. Az akár 32 GB DDR4 memóriával és csúcssebességű, hatalmas tárhelyet biztosító m.2 SSD-kkel villámgyors rendszer- és alkalmazásindításra számíthat.

Dell G5 5090 asztali számítógép

A Dell G5 5090 egy nagy teljesítményű, ugyanakkor kis méretű, játékra tervezett asztali számítógép számos bővíthetőségi lehetőséggel és akár 9. generációs Intel® Core™ i9 processzorral, VR-kompatibilis grafikus kártyákkal és akár 64 GB DDR4 RAM-mal.

A G5 asztali számítógép lenyűgöző teljesítményt és villámgyors reakcióidőt biztosít a zavartalan játékélmény érdekében. A G5 mérnöki kialakítása és optimalizált hűtőrendszere által biztosított légáramlásnak köszönhetően intenzív játék során is hűvös marad. Az Alienware Command Center alkalmazásban a négy termikus mód váltogatásával igény szerint beállítható, hogy éppen mire használja számítógépét: játékra, munkára, tanulásra vagy videók megtekintésére. A meglepően kompakt kialakítás miatt minimális helyet foglal el, így kis helyet foglal otthonában és könnyebben magával viheti számítógépét a LAN-partikra is.

A játékosok által inspirált kivitelű, kék színű LED-es keretvilágításnak és az opcionális, átlátszó oldalsó panelnek köszönhetően a G5 játékra optimalizált asztali számítógép dinamikus külsőt és hangulatot nyújt, amellyel kitűnhet a tömegből.  A Killer Gigabit Ethernet és az Intel Wireless lenyűgöző sebességet és zökkenőmentes hálózati forgalmat biztosít. A számítógép hátulján található csavarok meglazításával egyszerűen eltávolíthatja az oldalpanelt, és elérheti a belső alkatrészeket. Bővítse tárolási kapacitását a három meghajtó-beépítőhelynek köszönhetően amely lehetővé teszi további meghajtók – egy 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes – használatát. Az M.2-csatlakozó egy félvezető-alapú meghajtó használatát is lehetővé teszi.

Dell XPS 8940 asztali számítógép

A vadonatúj, Dell XPS 8940 asztali számítógéppel korlátok nélkül alkothat. Az akár 10 magos és 20 szálas, 10. generációs Intel® Core™ i9 k sorozatú processzornak köszönhetően kivételes teljesítményt biztosít. A minimalista kivitelben készült ház ugyanakkor maximálisan bővíthető maradt.

A Dell XPS 8940 asztali számítógép segítségével könnyedén megbirkózhat a magas rendszerigényű alkalmazásokkal, a 4K felbontású videófelvételek szerkesztésével, a legmodernebb játékokkal, illetve VR-szemüvegek optimális meghajtásával. A Dell XPS 8940 maximális teljesítményt nyújt, bármilyen feladatot is végezzen. Ebben nyújt segítséget az opcionálisan elérhető GeForce® RTX 2070 SUPER™ videókártya díjnyertes NVIDIA Turing™ architektúrájával.

A fejlett alkalmazások hihetetlen sebességgel futnak az akár 128 GB DDR4 (4 db 32 GB) memóriának köszönhetően. A Wi-Fi 6 technológiának és az akár 2,4 Gbit/s-os elméleti átviteli sebességnek köszönhetően a Killer AX1650i közel 3-szor olyan gyors, mint az előző generációs 80 MHz-es 2×2 AC termékek. Rangsorolja a videostreamelés, a kommunikáció és a játék adatforgalmát a rendszerében a gyors és zökkenőmentes online élmény érdekében.

Az asztali számítógép tervezési folyamatának minden lépésénél a teljesítmény és a légáramlás maximalizálása volt a cél, ugyanakkor a Dell XPS 8940 belesimul környezetébe: akár a nappaliról, akár az irodáról vagy a konyháról legyen szó, biztos lehet abban, hogy asztali számítógépe még maximális teljesítménynél is csendes marad.  Élvezze a nagy tárterület előnyeit a két 3,5 hüvelykes merevlemez-beépítőhely vagy 2,5 hüvelykes NB-meghajtó, valamint a beépített optikai meghajtó segítségével. A három PCle-bővítőhely többek között a hangkártyák és videokártyák testreszabását is lehetővé teszi. Csatlakoztassa pillanatok alatt minden eszközét a 10 USB-port segítségével, amelyből 4 az előlapon található az egyszerű hozzáférés érdekében. 

Alienware Aurora R11
asztali számítógép

Az új Alienware Aurora 10. generációs Intel® Core™ processzorral, opcionális folyadékhűtéses grafikus kártyával rendelkezik, emellett maximálisan bővíthető, így hosszú távon is a maximális teljesítményt biztosíthatja.

Az Alienware asztali gépek történetének során először kapta meg opcionálisan az új folyadékhűtési rendszert, amelynek alapja a PCIe-re rögzített hőcserélő és az intelligens ventilátor. Ezzel alacsonyabb hőmérsékleten és megbízhatóbban tuningolhatjuk grafikuskártyánkat a még nagyobb vizuális élmény érdekében.

Az elérhető NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 Ti 8 GB GDDR6 OC-kompatibilis videókártyák kettősét igényelve megnyílik előttünk a határtalan játék élménye. Ezt segíti elő az akár 128 GB HyperX FURY XMP DDR4 memória is, mellyel korlátlanná válik a többfeladatos géphasználat. A GeForce RTX modellekben elérhető Ray Tracing a játékosok Szent Grálja, amely a fény fizikai viselkedését szimulálva valós idejű, moziminőségű renderelést biztosít még a legintenzívebb látványvilágú játékok esetén is. A számítógépet opcionálisan egy lenyűgöző 1000 W-os tápegységgel rendelhetjük meg a csúcstechnológiás grafikus kártyák hatékonyabb energiaellátása érdekében.

Tapasztalja meg eme asztali gépet: hihetetlenül gyors betöltési időkre képes, akár 4TB teljes tárolókapacitással, valamint PCIe NVMe SSD-ket és 7200 RPM merevlemezt tartalmazó kombinált opcióval is rendelkezik. A Killer hálózati megoldások és az akár Wi-Fi 6 technológia révén folyamatos kapcsolatban maradhat és élvezheti a teljes sebességű internetes adatátvitelt.

Az új Alienware Aurora átgondolt kialakításának részét képezi az innovatív, kihajtható karra szerelt tápegység, melynek előnyei között szerepel a grafikus kártyák és bővítőhelyek szerszámok nélküli kezelése, valamint a kompakt házméret. Ráadásul lehetővé teszi a grafikus kártyák jól irányított, a légáramlás szempontjából tökéletes pozicionálását. A testreszabható beállításokkal rendelkező AlienFX RGB LED-fények ikonikus külsőt kölcsönöznek az Aurórának.