Felsőkategóriás játékerőművek

Alienware laptopok

A Dell Alienware laptopjai ikonikus designjukkal, extrém magas teljesítményükkel és prémium funkcióikkal a legmeghatározóbb gaming élményt nyújtják. A kitűnő rendszer- és játékgrafikai teljesítményt a laptopok rendkívüli mobilitás mellett biztosítják. Élvezze a kedvenc PC játékait járjon épp a világ bármely pontján!

Páratlan élmény és egyedi játéktechnológia

Alienware termékcsalád

A Dell berkeibe tartozó Alienware család a világ legnagyobb teljesítményű és tuningolható, játékra tervezett laptopjait foglalja magába. Tervezésük során kulcsfontosságú volt, hogy kompromisszumok nélkül tudják ötvözni a hordozhatóságát a gigászi teljesítményű grafikus kártyákkal.

Az extravagáns megjelenésű Alienware laptopok nem csupán kívülről kápráztatnak el mindenkit: a gépház alatt egy igazi játékerőmű lapul. A kiváló teljesítményről a legmodernebb Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce videókártyák gondoskodnak, melyek párosa nem ismer lehetetlent a játékok terén. A példátlan teljesítményhez továbbfejlesztett hűtési és energiagazdálkodási rendszer is társul, hogy még a legintenzívebb játékmenetek alatt is gondtalan maradhasson.

A számtalan opcióban elérhető tükröződésmentes felszínű, akár ultranagy felbontású, magas kontraszt arányú és képfrissítésű, széles színskálájú és betekintési szögű kijelzőket maximálisan a játékokra optimalizálták. Garantáltan lenyűgöző vizuális látvány tárul elénk és akár fényes nappal sem fog gondot okozni, hogy győzedelmeskedhessünk a harctéren.

Az Alienware termékcsalád legújabb tagjainál az opcionáliásan elérhető, következő generációs Tobii szemkövetési technológiának köszönhetően teljesen új módon feledkezhet bele a játékba. Az érzékelők nyomon követik a fejhelyzetet, a tekintetet, a szem pozícióját és mozgását, így a legújabb játékokban páratlan interaktivitást tapasztalhat meg. Ezen túl a Tobii Ghost szoftverével játéka streamelés közben megmutathatja nézőinek, hogy éppen hová tekint.

A legújabb modelleken elhelyezett csatlakozó segítségével tovább tuningolhatja rendszerét az Alienware grafikus erősítővel, mely támogatja a következő generációs NVIDIA® és AMD® videokártyákat, és egy további 4 portos USB 3.0 elosztót is tartalmaz a perifériák csatlakoztatásához.

Az Alienware Mobile Connect fejlett, teljes körű és vezeték nélküli integrációt biztosít a számítógépe és iOS vagy Android rendszerű okostelefonja között. Az Alienware Command Center a laptop legfőbb kezelőfelülete pedig automatikusan hangolt játékprofilokat, új, intuitív kezelőfelületet és tuningolási opciókat rejt. Szabadon állíthatja be a teljesítményt, a hőkezelést, a hangokat, a világítást, a makrókat és még számos egyéb dolgot.

Ajánlatok egyenesen a magyar disztribútortól

Kiemelt Alienware
Laptopjaink

Alienware m15 R3 laptop

Az Alienware m15 R3 az eddigi legvékonyabb és legnagyobb teljesítményű 15 hüvelykes Alienware laptop. Az akár 10. generációs, 8 magos és 16 szálas, káprázatos teljesítményt biztosító Intel® Core™ i9K processzorral és csúcstechnológiás NVIDIA® GeForce videókártyával felszerelt új Alienware m15 túlszárnyalja elődjeit.

A laptopban alkalmazott hiperhatékony feszültségszabályozási technológia lehetővé teszi, hogy a processzor és videókártya hosszabb időn át maximális teljesítményszinten működhessen. Az Alienware m15 R3-ban a gyártó legújabb hőkezelési technológiája, az Advanced Alienware Cryo-Tech kapott helyet, amely biztosítja, hogy a rendszer még a legnagyobb terhelés is megőrizze játékteljesítményét és stabilitását. Ezen felül az legújabb mérnöki fejlesztések révén a Vapor Chamber technológia is implementálásra került, mely különálló lepárolókamrát alkalmaz a processzor és a réz hőelvezetőcsövek között keletkező hő legoptimálisabb elvezetése érdekében. A laptop a felső és az alsó nyílásokon keresztül beszívja a hűvös levegőt, az oldalsó és hátsó nyílásokon keresztül pedig kifújja a forrót, így garantálja a fontos alkatrészek optimális hűtését.

Az opcionális 1 ms-os válaszidővel rendelkező 4K UHD OLED kijelzőpanellel a játék minden pillanatában átélheti az új True Black HDR 500 besorolású DCI-P3 színskála nyújtotta élményt. A villámgyors, zökkenőmentes játékmenetre vágyó játékosoknak az Alienware m15 R3 laptop 144 vagy 300 Hz-es FullHD kijelzővel is elérhető.

Az Alienware m15 R3 laptop opcionális kettős SSD-jét akár RAID 0 konfigurációba is használhatjuk az adatátviteli sebesség és tárolókapacitás maximalizálása érdekében. A Killer Doubleshot™ Pro a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok párhuzamos használatával képes beállítani a csomagok fontossági sorrendjét, így lehetővé teszi az intelligens internetforgalom-kezelést. 

A hihetetlenül gyors reakcióidejű, 1,7 mm-es billentyűutas billentyűzet opcionális 4 zónás RGB világítást, tetszőleges számú billentyűkombinációt és billentyűismétlés-gátló technológiát kínál. Ha még több testreszabható megoldásra van szüksége, érdemes az opcionális billentyűnkénti beállítást lehetővé tévő Alien FX megvilágítású billentyűzetet választania.

 

Alienware m17 R3 laptop

Az Alienware gamer mértékben meglehetősen vékony, 17 hüvelykes laptopja maximális teljesítményt biztosít minden játékos számára. Akár 12 fázisú grafikus feszültségszabályozással, újratervezett Cryo-Tech hűtéssel 10. generációs, 8 magos és 16 szálas Intel® Core™ i9K processzorral és csúcstechnológiás NVIDIA® GeForce videókártyával a teljesítmény igazai bajnoka.

Az Alienware m17 R3-ben felhasznált prémium magnéziumötvözet súlymegtakarítást eredményez, így mindössze 2,5-2,97 kg a laptop tömege felszereltségtől függően. Az „kistestvérhez”, az Alienware M15 R3-hoz, hasonlóan a laptop megtervezésénél az Advanced Alienware Cryo-Tech megoldásokat implementálták, így nagyobb energiahatékonyságot és nagyobb sebességet várhat a laptoptól hosszas játékkal töltött órák folyamán is. A hatékony hűtés érdekében Vapor Chamber technológiát, terheléselosztó hőelvezető csöveket, kettős, légbeszívó és -kiömlő rendszert és sűrű rézbordázatot alkalmaztak.

A nagy felbontást és lélegzetállító látványt kereső gamerek számára a rendkívüli látószöget biztosító WVA UHD 4K felbontású 500 nit-es 1500:1 kontrasztarányú, az AdobeRGB színskála 100%-át lefedni képes kijelzőpaneljét ajánljuk. A villámgyors, zökkenőmentes játékmenetre vágyó játékosoknak az Alienware m17 R3 laptop 144 vagy 300 Hz-es FullHD kijelzővel is elérhető.

Az Alienware m17 R3 laptop opcionális kettős SSD-jét akár RAID 0 konfigurációba is használhatjuk az adatátviteli sebesség és tárolókapacitás maximalizálása érdekében. A Killer Doubleshot™ Pro a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok párhuzamos használatával képes beállítani a csomagok fontossági sorrendjét, így lehetővé teszi az intelligens internetforgalom-kezelést. 

A hihetetlenül gyors reakcióidejű, 1,7 mm-es billentyűutas billentyűzet opcionális 4 zónás RGB világítást, tetszőleges számú billentyűkombinációt és billentyűismétlés-gátló technológiát kínál. Ha még több testreszabható megoldásra van szüksége, érdemes az opcionális billentyűnkénti beállítást lehetővé tévő Alien FX megvilágítású billentyűzetet választania.

Alienware Area 51m R2 laptop

Az Alienware Area 51m R2 egy olyan, játékra optimalizált, bővíthető és túlhajtható grafikus kártyával és asztali processzorral rendelkező laptop, mely felejthetetlen játékélményt nyújt.

Az Area-51m R2 számos területen első a csúcsteljesítmény és tápellátás tekintetében. Az akár 10. generációs Intel® Core™ i9K 10 magos, 125W-os asztali processzorral elérhető újdonság kiemelkedik a többi játékra optimalizált hordozható latop közül.  A túlhajtható NVIDIA® GeForce RTX™, illetve akár AMD Radeon™ grafikus kártyákkal magával ragadó élményben lehet része. A választható 300 Hz-es FullHD kijelzővel az elképzelhető leggördülékenyebb játékmenetet biztosítja. Az Area-51m R2 emellett képes akár 64GB DDR4 memória támogatására, mellyel a legnagyobb erőforrás-igényű munkaterhelések és feladatok számára is alkalmassá válik, így ideális a játékfejlesztők, tartalomkészítők és streamerek számára egyaránt.

Az Area-51m R2 megnövelt teljesítménye hőtermeléssel jár – szerencsére a mérnöki bravúrral felérő hűtési és energiagazdálkodási technikák révén a laptop hosszas játékkal töltött órák alatt is maximális teljesítményt tud leadni hatékony hőeloszlatás mellett.

Az Area-51m R2 futurisztikus kivitelét jól kiegészíti az AlienFX világítási rendszer, melynek legújabb változatában a rendszer hátsó részén egy fénykör található, amely tökéletes testreszabhatóság mellett tükrözi a rendszerteljesítményt. Az egyedi magnéziumötvözetből készült külső váz tartósságot biztosít, miközben hozzájárul az össztömeg csökkenéséhez. Az Alienware TactX billentyűzettel az N-key Rollover technológia több mint 108 billentyűparancs használatát teszi lehetővé, az 1,7 mm-es billentyűút pedig gyors reakciót garantál minden billentyűleütés esetén. Az Area-51m 2,5 Gbit/s sávszélességű Ethernet-kapcsolatot kínál, így a játékosok a megszokott vezetékes Ethernet-kapcsolatokhoz képest két és félszeres sebességet élvezhetnek a villámgyors fájlátvitel érdekében. A laptop ezen felül akár 4 db SSD-t is támogathat, valamint RAID5 módban is konfigurálható így a redundancia révén fájljai mindig biztonságban maradhatnak.