Megfizethető, hordozható játékgépek

Dell Gaming laptopok

A Dell Gaming laptopokat a mainstream játékosok speciális igényeire tervezték. A Dell G szériájával elérhető áron juthatunk hozzá nagyteljesítményű processzorral és videókártyával, valamint hatékony hűtési technológiával szerelt eszközhöz, mely emellett könnyen hordozható tud maradni.

Kalandra készen

Dell Gaming termékcsalád

A Dell Gaming család tagjait kifejezetten azoknak szánja a gyártó, akik nem engedhetik meg maguknak a Dell Alienware extrém játékerőműveinek szédítő sebességét, ugyanakkor szeretnének egy minőségi, strapabíró, kiemelkedő játékélményt biztosító laptopot.

Az elegáns, tekintélyt parancsoló külső mögött olyan hardverek lapulnak, amellyel fennakadás nélkül játszhatunk a legmodernebb játékokkal. Az intenzívebb és valószerűbb játékélmény érdekében a dedikált NVIDIA® GeForce® grafikus kártya opcionálisan akár 11. generációs Intel® Core ™ i7 processzorral társulhat. A hatalmas tárhelyet biztosító félvezető-alapú SSD meghajtók nem csak a villámgyors bekapcsolást és rendszerfelállást szavatolják, hanem a játékok és annak pályáinak haladéktalan betöltését. A hatalmas teljesítményből eredő hőtermelést a kettős ventillátor rendszer és a Dell hőfelügyeleti szoftvere segítik megfelelően eloszlatni, így nem válik kényelmetlenné a játék hosszú órák alatt sem.

A Dell Gaming széria laptopjai intelligens tartalom-priorizáló szoftverrel; tükröződésmentes, kiemelkedően magas képfrissítéssel és nagy betekintésiszöggel rendelkező kijelzővel és egyéb kényelmi funkcióival biztosítja, hogy a  játéknak teljesen átadhassa magát.  A G szériában előre beépítve érkezik az Alienware Command Center, egy olyan felhasználói felület, ami kezdőknek és tapasztaltaknak is segít abban, hogy az egyéni játékigényeikhez igazítsák a hardver- és szoftverkörnyezetet. Segítségével bárki könnyedén optimalizálhatja és finom-hangolhatja a játék- és rendszerbeállításokat a magával ragadóbb játékélmény érdekében.

A Dell G szériájával egy olyan nagyteljesítményű gamer laptophoz juthat hozzá, ami szolid vonalainak, letisztult éjsötét vagy alpesi fehér színű külsejének köszönhetően egy tárgyalóteremben is megállja helyét.

Ajánlatok egyenesen a magyar disztribútortól

Kiemelt Dell Gaming
Laptopjaink

Dell G15 5520 laptop

A Dell G15 5520 laptop egy 15,6 colos, játékra tervezett laptop 12. generációs Intel® Core™ processzorral, NVIDIA® GeForce® videókártyával és Game Shift technológiával. Az elérhető Windows 11 operációs rendszeren minden eddiginél jobb élmény a játék – 4K-s játékok, DirectX 12 és streamelhető játékmenet.

A modern, elegáns és könnyen hordozható laptop az Alienware által inspirált hűtési rendszert alkalmazza: a levegő az oldalakon és a hátul található négy szellőzőn át távozik, így maximalizálva a légáramlást a rézcsövek fölött az optimális hűtés és hőleadás érdekében. A laptop Game Shift technológiával maximalizálja a ventilátorok sebességét, hogy a rendszer hűvös maradjon, miközben a processzorok keményebben dolgoznak. A gamereknek tervezett nahimic 3D hangot biztosító két hangszórón a bevetések minden részletét kristálytisztán hallhatja.

Az elérhető NVIDIA® GeForce® RTX 3060 videókártya, mely már az NVIDIA Ampere architektúráján nyugszik, a játékok teljesen új szintjét biztosítja. A laptop RTX technológiával, új RT-magokkal, Tensor-magokkal és több streamingprocesszorral lett felszerelve a valósághű, Ray-Tracing grafika és a legmodernebb mesterségesintelligencia-alapú funkciók érdekében. Ráadásul az akár 6 GB GDDR6 dedikált memóriával és az újgenerációs SSD-kkel a legapróbb részletességgel élvezheti a játékot a gyorsabb betöltés és a halkabb rendszernek köszönhetően. Játsszon az akár 400 nit fényerejű 240 Hz-es kijelzőpanelen, mely 99%-os DCI-P3 színlefedettséggel rendelkezik. Az opcionális Killer Gigabit Ethernet és az opcionális Killer™ Wi-Fi 6 alacsony késleltetésű játékot, zökkenőmentes HD-videó streamet, valamint folyamatos hang- és videóbeszélgetést biztosít.

Játékidő, bármikor

Dell G15 5511 laptop

A Dell G15 5511 laptop egy 15,6 colos, játékra tervezett laptop 11. generációs Intel® Core™ processzorral, NVIDIA® GeForce® videókártyával és Game Shift technológiával. Az elérhető Windows 11 operációs rendszeren minden eddiginél jobb élmény a játék – 4K-s játékok, DirectX 12 és streamelhető játékmenet.

A modern, elegáns és könnyen hordozható laptop az Alienware által inspirált hűtési rendszert alkalmazza: a levegő az oldalakon és a hátul található négy szellőzőn át távozik, így maximalizálva a légáramlást a rézcsövek fölött az optimális hűtés és hőleadás érdekében. A laptop Game Shift technológiával maximalizálja a ventilátorok sebességét, hogy a rendszer hűvös maradjon, miközben a processzorok keményebben dolgoznak. A gamereknek tervezett nahimic 3D hangot biztosító két hangszórón a bevetések minden részletét kristálytisztán hallhatja.

Az elérhető NVIDIA® GeForce® RTX 3060 videókártya, mely már az NVIDIA Ampere architektúráján nyugszik, a játékok teljesen új szintjét biztosítja. A laptop RTX technológiával, új RT-magokkal, Tensor-magokkal és több streamingprocesszorral lett felszerelve a valósághű, Ray-Tracing grafika és a legmodernebb mesterségesintelligencia-alapú funkciók érdekében. Ráadásul az akár 6 GB GDDR6 dedikált memóriával és az újgenerációs SSD-kkel a legapróbb részletességgel élvezheti a játékot a gyorsabb betöltés és a halkabb rendszernek köszönhetően. Játsszon a 250 nit fényerejű standard 120 Hz-es kijelzőpanelen, vagy válassza a 300 nites fényerővel, 100%-os sRGB-színskálával és 3 ms-os válaszidővel rendelkező 165 Hz-es kijelzőt. Az opcionális Killer Gigabit Ethernet és az opcionális Killer™ Wi-Fi 6 alacsony késleltetésű játékot, zökkenőmentes HD-videó streamet, valamint folyamatos hang- és videóbeszélgetést biztosít.

Dell G5 5500 laptop

A Dell G5 5500 15 hüvelykes, játékra tervezett laptop 10. generációs Intel® Core™ processzorral, NVIDIA® GeForce® grafikus kártyával, kétventilátoros hűtéssel és Game Shift technológiával. Megtervezésekor elsődleges volt, hogy megfelelő teljesítményt tudjon szolgálni az akciódús pillanatokban.

A Dell G5 5500 laptop kétventilátoros hűtőrendszere segít az egyenletes hőelosztásban, és még az intenzív játékmenet során is biztosítja a rendszer gyorsaságát és hűtését. A játék kritikus pillanataiban egyetlen gombnyomással aktiválhatja Game Shift technológiát, melynek révén maximalizálhatja a ventilátorsebességet, hogy a rendszer hűvös maradjon, miközben a processzorok keményebben dolgoznak. Az NVIDIA® GeForce® videókártya segítségével még magasabb játékgrafikai beállítások mellett is kristálytiszta részletgazdag képet és zökkenőmentes játékmenetet élvezhet. Emellett bizonyára lenyűgözőnek fogja találni a legmodernebb technológiák előnyeit, úgy, mint a ray tracing, a DLSS és a mesterséges intelligenciával segített grafikus megjelenítés. A játék minden apró részletét nagyobb méretben és jobb minőségben élvezheti a kétoldalt vékony keretes, FullHD felbontású, opcionálisan akár 300 Hz-es képfrissítéssel rendelkező kijelzővel. A Killer Gigabit Ethernet villámgyors sebességet és zökkenőmentes hálózati forgalmat biztosít. A laptopba célzottan a játékosok számára kifejlesztett Nahimic 3D Audio technológia kapott helyet, így minden neszt kristálytisztán hallhat. Az opcionális SSD-nek köszönhetően gyorsabb betöltést és nagyobb tárhelyet élvezhet. Még rossz fényviszonyok között is mindent tisztán láthat az opcionális RGB háttér-világítású billentyűzetnek és az Alienware Command Centerrel vezérelhető házvilágításnak köszönhetően. A SmartByte technológia pedig fontossági sorrendbe állítja a vizuális tartalmakat a zökkenőmentes streaming érdekében.

Dell G3 3500 laptop

A Dell G3 3500 laptop egy 15 hüvelykes, játékra tervezett laptop dinamikus Game Shift technológiával, NVIDIA® GeForce® dedikált grafikus kártyával és akár 10. generációs Intel® Core™  i7 processzorral.

A Dell G5 3500 laptopban rejlő Gameshift technológia által a játék legizzasztóbb pillanatiban tudunk turbófokozatra kapcsolni, mellyel a ventilátorok és a processzor sebességét tudjuk dinamikusan megnövelni. Az NVIDIA® GeForce® videókártya segítségével magasabb játékgrafikai beállítások mellett, gördülékenyen játszhat kedvenc játékaival. A gyorsabb pályabetöltés és játékmenet érdekében modern NVMe SSD meghajtókkal szerelték fel a laptopot. Az akár 6 GB-os GDDR6 dedikált videómemória és az akár 144Hz-es vékonykeretes kijelző biztosítja, hogy lehengerlő látványban legyen része. Az akár 10. generációs Intel® Core ™ i7 processzorral egyszerre futtathatja kedvenc játékát és streamelheti azt.  A laptop óriási teljesítménynek szerencsére nincs negatívuma: a laptop kétventilátoros hűtőrendszerrel van felszerelve, amely elősegíti a hő megfelelő elosztását. A forradalmi a SmartByte technológia priorizálja a játék- és videótartalmakat, ezzel biztosítva azok gördülékenységét még nagy fájlok letöltése során is. A Dell G3 3500 laptopon elérhető a Alienware Command Center, amelyeknek célja a magával ragadóbb játékélmény, a játék- és rendszerbeállítások finomhangolása és a felmerülő problémák könnyed elhárítása. Ezen a felületen keresztül szabhatjuk testre az RGB háttér-világítású billentyűzetünket és a ház világítását tetszésünknek megfelelően.