Érdeklődés, információkérés

Kapcsolat

Árajánlatot szeretne kérni? Egyedi igényei vannak? Kérdése merült fel valamelyik Dell termék iránt? Technikai problémája akadt? Ne habozzon, írjon nekünk bizalommal, szakértő munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Írjon nekünk még ma!

Ahány ember, annyi féle igény merülhet fel. A legoptimálisabb Dell termék kiválasztásához és legkedvezőbb ajánlatokhoz kérje szakértő kollégáink segítségét.

E-mail

dell@hrp.hu

Telefon

+36 1 452 4621

Rólunk

A HRP Europe Kft. közel 30 éve stabil szereplője az informatikai piacnak, hardver és szoftver disztribútori minőségben. Jelenleg a cég 130 munkatárssal működik, egy jogilag külön egységbe szervezett, 30 fős szervizzel megerősítve. 2019-ben a HRP 38 milliárd forintos árbevételt ért el, ami 13,5%-os növekedést jelent az előző évhez viszonyítva. A HRP büszke arra, hogy 2019-ben második alkalommal nyerte el az „Év Microsoft Partnere CSP kategóriában” díjat, és a Kincentric „Legjobb munkahely” díját is. A vállalat mindig is szívügyeként kezelte a Dell megoldások értékesítését, a mai napig portfóliójának jelentős részét a Dell termékek és szolgáltatások értékesítése, támogatása teszi ki. 

aktív partner
0 +
partneri rendezvény/év
0 +
gyártó termékei
0 +
m2 raktár és szerviztér
0 +

Dell Márkaszerviz

Meghibásodott DELL készüléke? A FixDirect Kft. mint a DELL hivatalos márkaszervize készséggel áll rendelkezésére a készülék garanciális vagy garancián túli javításával kapcsolatban.

Garancia ellenőrzése

Első lépésként kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy készüléke biztosan garanciális még. Ehhez keresse elő a készülék számláját, érvényesen kitöltött magyar nyelvű jótállási dokumentumát. A garancia érvényességét online is leellenőrizheti a készülék sorozatszáma (Dell Service Tag) megadásával. 

Szervizelés

A szervizelés három féle képpen mehet végbe a készülék típusától és az Ön igényeitől függően:

Mi szükség a garanciális javításhoz?

A garanciális javításhoz kérjük mindenképpen készítse össze az alábbiakat:

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

E-mail

info@fixdirect.hu

Telefon

+36 1 452 4670